Tuesday, March 29, 2011

kot ye pun nak mengorat, janganla macam buat persidangan depan rumah aku!

hish bikin panas betul la korang ni


kot ye pun nak mengorat glah jauh - jauh


jangan buat laman rumah aku cam reta korang!



dahla selambe dekkk je lepak kat kete mama aku



wei! wei! ini tempat cuma aku yang punya tahu?!


nasib baik aku cume boleh perati korang kat sebalik cermin!


kalau tak siapla korang!

sila cepat blah sebelum aku perambat korang semua!!!



pesanan 'garangla sangat'...


~ALY DOBOT~





nota cap kaki aly: gambar kucing ke dua kat bawah tu tak bape nak nampak sebab gelap. mama dok salahkan kamera cap ayam.. entah2 dia yang tak pandai ambil gambar.. kihkihkih

9 comments:

Suara Kalbu said...

Hahahahahahah... garangnya dak Ally.

Boleh pulak depa buat press conference kat atas kete awak hhihihihi

DrSinga said...

musim mengawan dah ?

~mrs azmi~ said...

@Suara Kalbu: memang dia semedang terintai2 kat sliding door tu.. tapi setakat tengok jelaaaa



@DrSinga: deme ni semedang on heat kot! mane taknya.. kat kawasan umah tu kucing betina sekor.. kucing jantan berekor2

kayteeze said...

Kalau kak tie cepat-cepat halau dengan penyapu lidi atau simbah air, sebelum mereka kencingkan kereta tu...

~mrs azmi~ said...

@kayteeze: payah nak keluar kak... kang aly tu sebok jugak nak keluar kang satu hal pulak nak suruh dia masuk

chekgu BaniHassim said...

baek punye posing....kiut je...

maza said...

wakakaka.. gambar si aly dobot tulah yg paling mencongkam.. hahahaha

HEMY said...

macam manusia kekenyanangn je kucin tu duduk..ahahaha

~mrs azmi~ said...

@chekguBH: pose feveret diele tuuu bajet seksi!

@maza: hahaha sebab dobot! cube kucing kurus perut kempis duduk cenggitu??

@HEMY: tak semenggah kan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"