Wednesday, March 16, 2011

Jangan bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita!


"..................mungkin ada kesusahan kita sekarang adalah sedikit kifarah Allah atas kesilapan lalu kita.
syukurilah nikmat Allah pada kita yang tak terhitung jumlahnya."

**entri cube menstabilkan emosi

9 comments:

maza said...

hari ini jiwa maza sedikit tesentuh juga... terutama melihatkan bencana di Jepun itu....

psst: Dr. MAZA tu.. ahaks... kembar siang nampaknya.. hahahah

julietchun said...

moga emosi cepat stabil ye.

HEMY said...

sllnye mmg ada hikmah di sebalik apa yg tuhan putuskan..

tp ada yg tuhan bagi pengajaran..jadi contoh kalu kena rogol sbb sll kuar clubbing tgh malam..

mmg ada hikmah..tp sbg pengajaran..aku cuma tak suka ada org senang2 bg ayat ada hikmah lpas benda jahat yg dilakukan

Ku Tak Sempurna said...

kita ada telinga.
kita sudi dengar

eh chop!

kita ada mata.
kita sudi baca.
kalau nak bercerita.


.
.

*tepuk-tepuk bahu*

sabar ya!

~mrs azmi~ said...

@maza: masa mula2 tengok nickname maza memang ingatkan orang yang sama! haha

@julietchun: ameenn..

@HEMY: segala aturan-Nya pasti ada sebab dan musabab..

@kts: hmmm... tq bagi pinjam telinga dan mata ^_^

Queen said...

yup..allah sentiasa bersama kita....malah dia sentiasa dekat dgn kita selagi kita mengingati dia..

yonna said...

la tahzan akak :) semoga emosi akak kembali stabil hehe

Yunus Badawi said...

Salam Mrs Azmi,

Ada ketikanya jiwa kita rasa tertekan. Berkongsilah dgn org2 tersayang dan mereka yg kita percayai selain beristikfar dan berdoa kpd Allah.

Semoga emosi kembali stabil.

~mrs azmi~ said...

@queen: tyang penting kita sebagai hamba jangan lupakan Allah

@yonna: ehheheehe.. orang gembeng memang selalu macam ni..

@YB: amiinnnnn....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"