Monday, March 21, 2011

bila dah puas bergomol, boleh pulak kamu tido rapat - rapat ye?!



kadang - kadang geram betul dengan budak - budak ni

habis bersepah rumah dibuatnya

hyperactive!

macam orang ada anak 10

baru je duduk habis buat keja rumah boleh pulak dia jatuhkan bakul sampah sampai terabur isi semua!

maunya tak jadi singa mama ni!





tapi.



.



.



.



.


bila tgk budak2 ni tido macam tu

hati mana tak tersentuh?

siang punyala bergomol bagai nak rak.....

bila dah malam

si abang hilang, mula si adik terpanggil - panggil



6 comments:

HEMY said...

lama tak bela kucing..huhu..

maza said...

wakakak.. cute..

si aly sudah dapat menerima kehadiran orang baru. hehehe

bagus, satu perkembangan hebat gitew..

Suara Kalbu said...

teruja tiap kali mrs azmi update pasal anak-anak ini. Sweet tengok mereka dua tido rapat-rapat.

Ku Tak Sempurna said...

bak kata peribahasa,

bagai kucing dengan KUCING

hihihi. pepandai je tukar peribahasa.

~mrs azmi~ said...

@HEMY: ko tak yahla bela kucing.. cembam tengah peknen

@maza: skang kita ni dah tak laku!! kemana - mana berdua jek

@Suara kalbu: dulu jarang tepek pasal aly sebab dia takde xtvt sangat.. semedang tidoooooooooo aje

skang seronok tengok dorang bergomol pastu tido rapat2...

~mrs azmi~ said...

@kts: eh boleeehhh... tukar sikit.. kucing gemuk dengan anak kucing.. heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"