Monday, March 7, 2011

kenapa kau curang padaku????


comel sangat ^_^

6 comments:

julietchun said...

takut tgk kucing kalau bergaduh, bunyinya semacam :D

~mrs azmi~ said...

@julietchun: kalau dengar kucing gaduh je terus cek aly ade dalam rumah tak.. takut terlepas!

maza said...

hahaha.. paling tension bila kucing bergaduh tengah malam-malam buta, nak aje rembat kepala dia orang seekor2.. hahaha

kayteeze said...

Kita pun tertekan bila dengar kucing bergaduh atau mengawan....

Biasa simbah je dengan air. Kelam kabut mereka lari, ekekeke.....

sharipah said...

@MAZA: bikin onar di malam buta! haha

@kayteeze: cara paling mudah dan berkesan serta tak berapa nak kejam.. hehe

Mr PenyuBiru said...

dulu dah tengok dah video ni. diorang bergaduh cam bercakap dlm menjerit kan.hehe..

paling tensen kalu bergaduh atas bumbung atau atas bumbung kereta.haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"