Friday, March 18, 2011

kucing bertinju


comel betul!

4 comments:

Ku Tak Sempurna said...

hahahaha

ni nak kena report kat jbtn kebajikan msykt ni. sbb bg kucing tonton aksi ganas

:D

~mrs azmi~ said...

hahahaha! nasib baik bukan kucing aku

maza said...

ada yang lebam tak?

tak pun patah gigi, atau tertanggal misai?

hahahha

eiela said...

ganasnya kucing,,

Latest Entri :
Keyword Hangat : Siapa Cari Nih Ye??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"