Friday, March 4, 2011

obes... eh?! obsesla

kalau dulu saya rasa aly dobot tu dah super active,

sikecik ni lagi hyperactive!


coki sangat obses dengan hairband , kalau masih terikat kat rambut pun dia boleh lompat2 nak capai

getah gelang yang biasa tu pun sama... aritu dia kunyah sampai putus! ada bahagian yang selamat masuk dalam perut dia...

13 comments:

Kak Tie said...

Perangai anak kucing ni boleh disamakan perangai anak2 berumur 2-3 tahun. Tengah nakal dan curious. Kak tie pun suka tengok keletah mereka. Amat menghiburkan.

maza said...

gitew lah telatah budak2 yang baru nak kenal dunia.... macam2 dok ada.. hahaha

mujur juga dia tak obsess dgn ibu jari kaki itew.. kalau tidak, silap haribulan sudah semacam toyol suka isap ibu jari kaki... hehehe..

eh! dengar kata toyol suka isap jari kaki anak dara! hmm?! hehehe

Suara Kalbu said...

Ibu suka dan bahagia tengok dia happy. Thanks Mama

~mrs azmi~ said...

@Kak Tie: seronok tengok telatah dia...

@maza: erk?! sib baik ai dah jadi mak dara.. haha

@Suara kalbu: sama - sama ^_^

julietchun said...

dia dah boleh sesuaikan diri.

Daddy Ziyyad said...

benda2 mcm getah tu boleh jadi potential hazard bila dia tertelan..ni kata vet la..

~mrs azmi~ said...

@julietchun: alhamdulillah.. dah boleh sesuaikan diri.. cuma tingal nak bagi dia tido susah sikit

@Daddy Ziyyad: just like human babies.. sume kene monitor.. sebab tu before g keje kene pastikan getah ke benang ke, takde yang dia boleh capai.. takut jadi apa2 masa takde orang kat rumah

fazemy said...

mesti 24 jam fikir psl kucing ni kan kan...

Mr PenyuBiru said...

ingat ally iskandar tadi.hehe..

jgn sampai getah tu membelitkan perut dia sudah.hehe

personal blog said...

Waaaa.... comel betul pets awk... Ingatkn akaq ajer jenis obses pada pet cat ni.. Mai la jenguk pets akaq skali skala ;)

sya said...

hah...
makan getah?
alahai, suka benar dia dengan getah ikan rambut ye? :)

~mrs azmi~ said...

@fazemy: ehehe.. kalau terpaksa tinggalkan diorang memang rindu-rinduanlah..

@MrPenyubiru: nasib baik yang putus dan dia telan tu sikit je..

@personalblog: tq.

@sya: entah ape yang syoknye dgn getah tuu.... 2-2 macam tu

rob said...

Cool video, ive passed this blog link to my friend :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"