Tuesday, March 1, 2011

Coki meet aly


tengok jela aly dengan muka penuh iri hati bila tgk mama main dengan Coki

**abaikan kaki yang tak semenggah tu ye.. hihi

6 comments:

kayteeze said...

Kucing pun pandai cemburu, ekk.

maza said...

amvoiii.. ada yg merajuk tu karang.. hahahaha

~mrs azmi~ said...

@kayteeze: kucingla kuat jeles kak.. tapi comel je kan tengok muka dia iri hati ^_^

@maza: memang merajukla tuuuu.. tak nak duduk dekat kami, tido kat penjuru2 rumah je tempat2 tersorok

DrSinga said...

hoh !!?
ko tak takut ke Coki dan Aly terkencing atas leptop!!!??

Suara Kalbu said...

Huk alohhhhhhhhh...

Anak ibu dah ada tempat bermanja yang baru ..huhuhu

~mrs azmi~ said...

@DrSinga: hehe.. tak pernahle pulak dorang terkencing atas laptop.. cuma bila orang mengadap laptop buat keje mulala dengki duduk atas keybod!

@Suara Kalbu: so ibu tak payah sedih2 ye.. coki selamat insyaAllah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"