Friday, December 17, 2010

Samseng tapi penakut

anak bujang ni samseng kampung dusun sikit

kalau dia nampak ada kucing asing kat compound rumah,
walaupun dia dalam rumah dan dipisahkan sliding door dia tetap marah! pastu gigit kaki orang yang dalam rumah sebab nak lepaskan marah...

kalau dia terrrrlepas keluar rumah, memang serta merta dia akan buru kucing yang lalu lalang depan umah.. samseng betul! padahal member tuu lalu je pun! bukan masuk gate umah dan bukannye kucing tu menderam kat dia ke ape.

TAPI

sesamseng2 dia ni,

PENAKUT!!

takut dengan orang... kalau ada orang datang rumah memang mencicit dia lari menyorok padahal orang tu baru nak masuk pintu rumah!

kalau terrrrrpaksa keluar dari persembunyian, dia lalu rendahhhh je, telinga rendahhh je... jalan seslow yang boleh.. bajet orang tak nampakla dia yang debab tuuuu


macam harini dia ikut ke opis, sikit pun tak bunyi! sampaikan anak2 bos yang ada kat opis ni pun tak perasan dia ada... seboleh mungkin dia meng'invisible'kan diri...

alahai aly...

3 comments:

maza said...

hahhaha....

bukan penakut la...
pemalu orangnya...
kalau betina tu, boleh cepat dapat menantu.. hahahha

~mrs azmi~ said...

@maza: chet! pemalu kebenda? isk2

Mr PenyuBiru said...

agaknye inilah yg dikatakan malu-malu kucing kut.hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"