Wednesday, December 8, 2010

gemosh

isnin lepas, bawak aly ke klinik untuk vaccination

PAGI...
agak eksaited dia duk dalam tu
sebelum masuk kurungan paksa dia minum dulu... belagak tanak minum lam bekas kecik2.. nak dalam tu je!! isk

PETANG
ontheway balik dalam kereta.... kepenatan dah.. hahaha orang panggil2 pun tade respon



akhirnya......



isk debab....

8 comments:

Lady of Leisure said...

isk sangat comel tengok aly tido cenggitu rasa nak gomol2 je tau hihi.. wah kelasss dia minum air dalam bekas besar terus hehehe...
cemana u tua ek nama2 pokok semua, wah tabik spring i tau hehe.. pernah study botani ke?

zino said...

comel si debab tu hehe

~mrs azmi~ said...

@Lady: tula.. bila time dia tido cam tu geram betul! memang tak tido lenala dia.. haha

@zino: thanx zino.. dah keje makan.. tido.. mane tak membesar bagai johan

DrSinga said...

best buat bantal peluk ni!!

~mrs azmi~ said...

@DrSinga: marah betul dia kalau kene gomol & pelok

Suara Kalbu said...

Adehhhhhh... pengsan saya tengok kucing bambam ni. Rasa mahu culik dia dari awak hihihihi. Gerammmmmmmmmmmmmmmmmm...

~mrs azmi~ said...

@Suara Kalbu: culik?? jangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn! nanti pengsan2 mama dia ni rindu

Suara Kalbu said...

Budak2 tu memang dibuka untuk adoption pada sesiapa yang boleh jaga mereka dengan baik dan sayang pets.

Sayang sangat dgn budak2 tu tapi apakan daya saya.. saya selalu outstation. Tak mampu saya nak hantar boarding berhari-hari

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"