Monday, December 6, 2010

aly in the office

aly g klinik harini, dia sihat cuma nak vaksinkan dia.. tahun ni belum cucuk lagi

bila keluarkan dari cage dia dokte tanya,"mengandung ke ni?"

aku senyum je...

"jantan dokte... terlebih debab je ni.....hihi"

doktor senyum.....

sekejap je.. time kene cucuk pun aly ok je... doktor puji ^_^ good boy

cuma seperti biasa dia sangat takut dengan orang... macamlah orang nak culik dia!

harap badan je debab, kuku tajam2 cam samseng kampung dusun... tapi penakut! isk...

lepas selesai di klinik ingatkan ak hantar aly balik dulu, rupanya dah ada orang tunggu di ofis, jadi aly ikut sekalilah ke ofis. takut jugak dia meragam..

sejam... dua jam... tiga jam..

eh?! dia baikla..... sikit tak bunyi! hahahah

tidur pun tak! nampak sangat berhati2 dengan surrounding yang baru....


2 comments:

maza said...

oh! kalau si aly itu yak!! aderkkkk.. harum satu pejabat karang.. hahahhaha

~mrs azmi~ said...

heheh... sib baik jugak dia tak selesa.. klu selesa sangat mau jugak dia melepas!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"