Tuesday, December 28, 2010

mimpi yang tak sudah

entah kenapa kebelakangan ni kerap sangat bermimpi

mimpi berkait tentang kematian

...lihat kematian

..terasa diri sendiri menghadapi kematian

..berada di tanah perkuburan

oh adakah masaku hampir tiba??

adakah aku bersedia??

ahhh......






5 comments:

Queen said...

kadang mimpi tu mainan tidur.. takpela dear..banyak2kan selawat dan istighfar

Mr PenyuBiru said...

kekadang mimpi membawa sebaliknya atau hanya gangguan syaitan.

~mrs azmi~ said...

@Queen: tq dear..

@MrPenyubiru: mungkin juga sebagai peringatan kan?

maza said...

selain peringatan barangkali ada berita lain yg hendak disampaikan....

bersabarlah.. yg pasti itu adalah hidayah! Petunjuk dari Tuhan (rasanya)

maza pernah hadapi itu semua.. huhhu

ckLah@xiiinam said...

Banyakkan istghfar...moga2 tiada yang buruk berlaku atas mu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"