Friday, December 3, 2010

mencik!

laptop sakit sampai masuk sepital...

pakai pc zaman purba kat opis....

okla lagi...


tapi


terus sesak napas bila internet pulak takde!!!


huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

**bila cuma berkawan dengan bunyi2an dari online web camnila jadinya.. huhu

3 comments:

zino said...

dunia tanpa internet..macam makan tanpa lauk hehe

maza said...

teknik dan ada ura2 mahu sambar iPad lah itew.. heheheh

RM1600++ aje dohhh...

~mrs azmi~ said...

@zino: tula pasal... sian tau dapat makan nasik puteh jek.. hihi


@maza: uhuk! uhuk! kalaulah ade orang kat umah tu nak belanja sebab dapat bonus ok jugak! muahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"