Thursday, December 30, 2010

hadiah hujung tahun!

terima kasih PM

sebab bagi cuti esok... heheh

tak lupa juga

BRAVO Harimau Malaya!!

atas kejayaan kamu menjulang Piala AFF!

teringat zaman sekolah, bila pasukan sekolah kami menang acara besar macam Bahas Piala Perdana Menteri, Hoki menang peringkat daerah, dll, kami ni dapatla habuan jugak...

walaupun cuma cuti prep petang @ malam.. hahaha

standardla skola asrama penuh, banyak sangat kelas persediaan, petang ada malam ada, sabtu ahad pun ada.. 5 tahun rutin yang sama.. bila sesekali kelas persediaan tu dibatalkan memang horay2la.. wakaka

6 comments:

maza said...

maza sedang mengatur aktiviti 3 hari cuti itu..

esok berbungkus dgn selimut
lusa berbungkus selimut
tulat gi sekolah anak (UWAKKKKKK!!!!)

DrSinga said...

sabtu ahad pun prep??
sekolah asrama ke ..henri gerni ni??
hehehe..

~mrs azmi~ said...

@maza: tambah2 musim hujan ni.. syok je berbungkus

psst.. sib baik ai cume ade anak kucing! wakaka

@DrSinga: Sadis kan?! sampai tahap hari boleh outing pun kene prep dulu!!! lepastu baru boleh kuar.. haish...

Mr PenyuBiru said...

bagi yg perlukan coti,bila dpt tu mmg satu rahmat kan..

~mrs azmi~ said...

@MrPenyubiru: memang macam bulan jatuh tergolek2lah... tak sangka dapat cuti..

Lady of Leisure said...

wahaha.. best giler kan.. cuti 3 hari gitu hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"