Wednesday, December 15, 2010

makhluk kerdil

musim cuti sekolah kan sekarang, syok je drive g keje.. jalan lancar...

tapi ada benda tak syok kat opis jugak..

haish....

ai anakbongsu jadi kurang biasa dengan budak - budak walaupun anak sedara ai dah berderet..

tapi yelah, kalau anak sedara sendiri ai sound direct jer kalau ade yang tak betul..

tapi ni lain,

sejak awal minggu ni keamanan ai diopis ni sedikit terganggu sebab,

ada anak2 yang melepak kat opis ni dari pagi sampai petang. opis ni dah rupa cc! bising!

tension oh... pagi ai dah kemas2

pagi esok sepahhhhhh lagi!

kenapa tak sound??

nanti ai kene buang keje pulaks!

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ai cuma makhluk kerdil yang menumpang mencari rezeki dengan bapak budak2 tu... haish...

9 comments:

maza said...

elok lah tu....
anggap ajelah sebagai practice sebelum ada anak sendiri lorr...

heheheh..

lagu pun aly kat rumah tu tak sama cabaran dgn anak2 worg yg ini.. hahahhaa

~mrs azmi~ said...

@maza: huhu.... agaknya sebab tulah masih belum sampai waris2 saya ni... kesabaran belum cukup tinggi

Ku Tak Sempurna said...

redhokanlah telinga itu mendengar.
redhokanlah mata itu melihat.

redho eh


hihihi

Kujie said...

kena cari teknik suruh depa diam tu
sabor je lah...

~mrs azmi~ said...

@kts: redhooooooo... huuuu

@kujie: tak dapat cari teknik terbaikla kak... sabo jelah yang dapat...

DrSinga said...

hahahaa.....
ko buat baik tau dengan budak-budak tu...
kot-kot dapat gud rekemendesyen...
boleh up bonus...

~mrs azmi~ said...

@DrSinga: Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! klu dapat gaji ontime pun dah cukup syukurr

✿....rossa alina....✿ said...

huhuhu...ciannye...

Lady of Leisure said...

kalau hari sekolah sure jalan jamm kan.. hehe mujur la i tak reti drive.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"