Friday, December 31, 2010

jumaat terakhir.....tahun 2010

seronok betul dapat cuti dihari terakhir tahun 2010

hehe

salam hari jumaat semua!

pada kaum adam jgn buat2 lupa g solat jumaat ye...

4 comments:

Tie said...

Kita di Ganu cuti hari Ahad, hehe.... jadi anak-anak start sekolah hari isnin seperti di pantai barat.

zino said...

salam tahun baru...

Kujie said...

dapat cuti ni... kak jie nun jauh bercuti betul2 kat kampung..hehe

Mr PenyuBiru said...

saspen jer... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"