Saturday, January 1, 2011

semalam kecoh Maizawati meninggal... alih2 harini Faizal Yusuf pulak yang 'pergi'

semalam kecoh maizawati meninggal, walhal masih bernafas orang tu..

tak baik tau buat cerita..

tapi harini

seorang lagi artis benar - benar sudah 'pergi'

Pelakon Faizal Yusof (bekas suami penyanyi Siti Nordiana) meninggal dunia tengahari tadi akibat serangan jantung

membuktikan maut itu akan datang bila - bila masa....

moga roh allahyarham diletakkan dikalangan orang2 soleh..

alfatihah




6 comments:

Ku Tak Sempurna said...

innalillah

semua Allah yg tentukan kan

DrSinga said...

sungguh muda kan? arwah tu..
al-fatihah

Kujie said...

innalillah.....

mula2 baca berita kat facebook petang semalam, teringat diri sendiri


daun hijau ( perasan hijau lagi makcik ni...) pun gugur juga

maza said...

tu lah kan.. sekarang tak menentu masa utk dipanggil pulang. huhuhu

al fatihah!

moga2 roh arwah ditempatkan dalam kalangan org2 yg soleh... dan mendapat rahmat dari ALlah SWT jua.. huhuhu

risanur said...

alfatihah...

kayteeze said...

Alfatiha buat beliau. Memang tidak diduga, muda benar arwah tu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"