Monday, November 23, 2009

si dia~ oh sayang....

oh lihatlah apabila si dia sudah keletihan bermain sepanjang hari...
tidak lagi dihirau walau petir menyambar, guruh berdentum....
tetap dengan lenanya diulit mimpi...
alangkah bahagianya menjadi kamu..
disayangi setiap waktu, diingati sepanjang masa..
diulit kasih ditatang sayang..

rindu

7 comments:

iza~de~bintang said...

amboi laaa sampai terbongkang punya lah nyenyak tido..hehe... Tu kucing ok lah kiyut ja, kalau orang tido camtu err wakaka :p

Yunus Badawi said...

Senang hidup jadi kucing ni - dah kenyang, tidur. Tak perlu nak pening fikir nak cari rezeki utk keluarga huhuhu

~mrs azmi~ said...

@iza~de~bintang: klu org tido cenggitu... erk?!

@Yunus Badawi: tuler pasal... die tau cukup mase dapat makaaaannnn!!

sya said...

alalala... comelnya si dia duk tidur terlentang gitu... hehehe...
siap terkangkang lagi.. hahaha

~mrs azmi~ said...

@sya: camtula die... dah penat main tido tak hengat! pastu suke sangat tido telentang

Suara Kalbu said...

Kenapalah makhluk Allah ni comel sangat ? Dia tido dengan stylo

~mrs azmi~ said...

@suara kalbu: pose feveret diala tuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"