Monday, November 30, 2009

30 November datang lagi~ selamat ulangtahun!

ahh! terlalu pantas masa berlalu!

rase baru semalam 30 November 2008

harini sampai pula 30 November 2009! bermakna umurku berganjak setahun lagi... dengan kehidupan baru, status baru, rumah yang berbeza..

happy birthday to me!!!!ros

erk?! dah 26 tahunla!!malu

banyak lagi perkara perluu ku tempuh dan ku pelajari...

moga tahun2 mendatang memberi terkandung rahmat besar buatku dan keluarga...

aku akan berusaha untuk menjadi insan yang lebih baik insyaAllah

tahun 2009 juga sudah hampir melabuhkan tirainya... terlalu banyak perkara yang perlu dimuhasabah dalam diri untuk menempuh tahun mendatang

6 comments:

Tie said...

Ooo...happy birthday dik !

Muda lagi tu..hehe....

Moga2 terus berbahagia bersama yang tersayang!

~mrs azmi~ said...

@Tie: tq kak tie atas doa ^_^

Kujie said...

tambah setahun ke berkurang setahun?

hehehe..jaga diri ye, menten anggun!

weken ni kita dating ye

~mrs azmi~ said...

@kujie: syoknye klu boleh kurang setahun kak! hahaha! menteeeeeeeeen!

mrsshahril said...

mak usu...dini cakap nk nyanyi lagu hepi birthday to you bila call mak usu dia pulak yang malu..

~mrs azmi~ said...

@mrsshahril: hai anak.. dah beso rupenye... rase cam kecik lagi dah pandai nak nyanyi utk mak usu ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"