Thursday, November 26, 2009

hohoho jom balik kampung!!




hoho! esok raya haji!!
malam ni balik kg... celebratecelebratecelebrate

tapi.........................rindu

takutla diet lebur balik raye ni...adus
tau jela klu raye mesti ade ketupat, rendang, kuah kacang mabeles, aiyaaarkkk!! gigitjariblur

harap2nye...doa

aku tak tergoda! takbole

makan rasa2 sikit takpa kutjelir

ihikhik ihikhik ihikhik ihikhik

selamat hari raya aidil adharos

yang mane balik kg cam aku, hati2 di jalan rayaangel

yang tak balik kg tu... selamat lah jugak! hehekenyit

3 comments:

syayassir said...

salam aidiladha...
hati2 balik kampung..
ala, makan aje.. hehehe

Tie said...

Haa.... kak tie baru balik dari klate.. sarat dengan daging korban. Jaga diet tu... kang menyesal tak sudah, hi hi..

~mrs azmi~ said...

@syayassir: hehehe.. mmg dah ku bedal semua!

@Tie: mmg dah menyesal kak tie!! kontrol kunun! tapi tak bley tahanla tgk kuah kacang mak yang mebeles tuuuu!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"