Monday, November 23, 2009

tanduk iblis~


Sabda rasulullah s.a.w yang bermaksud.....
" siapa yang bersolat ketika matahari hendak terbenam .... maka
sebenarnya dia sedang bersolat di antara 2 tanduk iblis"

masyaAllah
gigitjarigigitjari

6 comments:

suezensuzanna said...

erkkkk

Mr PenyuBiru said...

nampak cam tanduk pun ade, cam mata merah menyala tgh marah pun ade.huhu..

fazemy said...

masa matahari naik pun sama. org kata smyg subuh gajah. kul 7 pagi camtu.

~mrs azmi~ said...

@suezensuzanna: hmmmm

@Mr PenyuBiru: 2 - 2 pon boleh... maknenye jangan melewatkan waktu solat! kang tak sempat nak solat lagile haru!!

@fazemy: klu baru terjaga mase pukul 7 tu bolehla dikategori lupa... tapi klu yang dah dgr azan tapi tamo bangun???

Kujie said...

isshh...diri sendiri pun kadang2 dah tumbuh tanduk

~mrs azmi~ said...

@kujie: bile si M menyerang mase tula tumbuh tanduk!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"