Friday, November 13, 2009

wah, tak sangka you!!

petang semalam tgh siap2 nak balik sempat menyinggah kat umah kak jie @ kujie.com sebab tertarik ngan tajuk die Tiga Puluh Ribu Serba Satu. dalam hati mmg dok cakap sapela die pulak yang dapat hantaran sampai 30K tuh.. dah macam Siti Nurhaliza le pulak...

rupe2nye jauh panggang dari api!

tade kene mengene langsung ngan hantaran kawen! lagi terkejut sebab gambo dan nama saya ade terpampang kat situ... dok pelik pesal pulak komen lame ade kat situ??

rupenye komen saya yang lepas tu adalah komen ke 30,000 dalam blog kak jie. tadela menang peraduan ape2 pon... cumenye rase special ^_^
**nanti weekend ade free time saya calling2 ye kakjie ^_~

sekejapnye dah sampai hari jumaat...

selamat berhujung minggu!!

6 comments:

Tie said...

Ha ha... tahniah laaa... kak tie ni memang payah nak menang. Cabutan bertuah pun tak pernah rasa..

Psst- kalau dapat apa-apa tu tayang2lah kat sini, ekk!

kEy said...

heheheh~
kal0 bce mmg ingt antaran....
=P

iza~de~bintang said...

Tajuk yang ngetop tertarik dan da bomb hehe. anyway tahniah ..kalau dapat duit manyak tu syok kan :D

Kujie said...

hehehe...kak jie tak pernah buat contest
rasa mcm tak ikhlas nk buat contest nak kumpul komen banyak2
selalu tak buat pengumuman pun..tiba2 je dah ada pemanang

ehh..nnt bile sengal jiewa ni hilang baru kita set date ye

iza - nk fikir tajuk pun setengah hari..haha

sya said...

wah wah...
best nya blog orang komen dah sampai 30,000...
blog saya baru 3,000.. hahaha... jauh gilee...

~mrs azmi~ said...

@tie: hehe~ rezeki tuu! klu tak saye ni jarang2 sekali nak dapat klu peraduan ke ape ke

@Key: konfem sume org klik entry tu sebab ingat citer hantaran^_~

@iza~de~bintang: manyak syiok woo kalu dapat duit manyak!! hihi

@kujie: mekasih banyak kak jie.. terasa diri ini dihargai! chewah!! ^_~

@sya: takpe2.. kite usaha same2 dapat komen banyak cam blog kujie tuh ye! fofuler gitew!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"