Sunday, November 15, 2009

ku ingin terbang~

Terbang Ke Awan - Atilia (OST Awan Dania)

Hari hari yang ku alami
Ada satu yang perlu ku kecapi
Bagai layang-layang yang putus tali
Akan ku teruskan mencari
Siapakah diri ini?

Ku ingin terbang tinggi di awan
Bersama bintang bersama bulan
Ku ingin genggam sang mentari
Ku ingin bermain di tepi pelangi
Ini impianku ini lah caraku
Tiada yang lain yang lebih ku mahu

Tiada lagi resah untukku
Tiada lagi rasa malu
Apa yang ku mahu apa yang ku tahu
Hanya mencari diriku
Oh....
Siapakah diri ini?

**sedang mencari lokasi paling seswai untuk bercuti... peace juga ingin terbang bersama airasia dengan tempat duduk free... tapinye payah sngat nak wat payment pesal tah? ramai sangat org juga ingin terbang bersama mereka kot!sigh3 kredit ccard sume reject sebab ade error.. isk putuscinte

pastu ade pelik sikitla.. pesal firefly punye airport tax lagi mahal dari air asia ek? sebab firefly gune subang skypark n air asia guna LCCT?? ape2 jelah... aku nak berusaha lagi untuk terbang!
angelangel

8 comments:

Kujie said...

makan hatilah kak jie

huwaaa....siap fwdkan email airasia tu kat cik abang...dulu2...tiap kali ade offer, mesti lah cik kak ni dok ngadap klik sana sini...g cuti

thn ni..sekali pun tak g cuti..anak2 peksa penting...dah tu ingat hujung thn nk g Kuching..alih2..kena tinggal le pula

dah siap sound...abg blk nnt kita g cuti tau..hahaha

Tie said...

Sekarang ni musim tengkujuh.. kalau tak tentu seronok bercuti di pulau redang.. tak rugi tau. Boleh main2 dengan ikan-ikan tu. Silap-silap snorkeling dengan baby shark.

~mrs azmi~ said...

@kujie: takpe kakjie sabo dulu.. tahun depan mintak ganti banyak2 kat abang! hikhik

@Tie: alahai syoknye g snorkeling ~_~ lame sangat dah tak pegi.. last tahun 2006 nak pegi pulau takle sebarang2 kene tgk cuaca betul2 kot idak gigit jari jela takle nak masuk laut!!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

kan best kalo manusia bleh terbang. hehe

~mrs azmi~ said...

@[S]itie [B]Um [B]Um: hehe mmgla syok! dah macam supermanla pulak! hihi

Daud Mili said...

rbang ke mane??/

izzah said...

nak terbang gi maner???
best2..cuti2..tenangkan fikiran..dan kecapi kebahagiann :)

~mrs azmi~ said...

@Daud Mili: tempat percutian tentunya.. hehe

@izzah: reservation je buat skang... terbngnye next year... jimaaaaaattttt! hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"