Saturday, October 31, 2009

sad mode~

berada didalam ketidakstabilan hormon estrogen mungkin??
begitu murah airmata turun....

cara apa lagi agaknya harus kugunakan?
untuk mendapat secebis perhatiannya?

8 comments:

Uncle Lee said...

Hello Mrs Azmi, please take it eazy, don't be sad.
Life does have its hiccups, sometimes a monsoon.
But every every dark cloud there is a silver lining. Believe it, it's there.
You keep well and have a beautiful weekend, Lee.

Kujie said...

tu dia aihh...awatnya pula?

jom kita p mekdi jom...

perasasn tu kejap je berlalu
percayalah...esok lusa dah lupa dah apa yg kit dok sad sgt ni...

muaaah!

Tirana said...

Kita bisa memilih untuk bersedih atau bergembira. Jika kita memilih untuk bergembira, maka kegembiraan itu akan menghampiri kita...this is law of attraction..

xiiinam said...

Istighfar.....
Moga dapat menenangkan jiwa....Amiin.

Tie said...

Banyaklah berdoa dan sebut2 namanya..

Jangan sesekali putus asa, ya dik !

~mrs azmi~ said...

@Uncle lee: tq for the advice.. have a good day ya!


@Kujie: kucing kampung yang gembeng.. camnile kak


@Tirana: sebisa mungkin saya akan usir kesedihan


@xiinam: tq atas ingatan ckLah itu ye


@tie: insyaAllah kak..tq atas sokongan ^_^

Kak Long Mawar Merah said...

Air mata memang mudah turun sekarang macam sinonim pulak dgn musim hujan...
Setiap masalah ada penyelesaiannya.
Semoga tabah..

~mrs azmi~ said...

@Kak Long: terima kasih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"