Tuesday, October 13, 2009

...tanpa tajuk...

credit:pakcik google


pagi semalam ...
"kak, redza tak masuk ofis. kene chicken pox"
"ok"

.

.

.

.

tiit..tiit..

aisyah sms aku

"wei aku sakit mata! tak masuk opis"
"ok. gla klinik amik mc nanti aku bgtau bos"

.

.

.

.

opis aku tade org semalam. yang tinggal dak praktikal.
bosan + mengantuks zzzzzz

sib baik aku kene kuar settlekan keje
at least adela xtvt aku nak buat.

hari ni...
kul 8pagi aku dah terpacak kat opis
harini nak submit borg utk lawatan CF
so aku menjangkakan aku akan sibuk arini....
b4 ke MBSA aku ke PKNS, PJ untuk collect surat akujanji..
usai urusan di pkns terus ke De Palma Shah Alam
ukur2 sikit space untuk cadangan signage baru.

1030am~ dah sampai OSC, MBSA untuk selesaikan submit borang berkaitan CF

1100am ~ done!

aku cadang nak ke tapak projek baru kat batang kali. call punye call org yang berkenaan tak dapat2. so kene pospon dulula kot.

terus balik opis. bosan sebab tade org... sume kuar ade hal masing2
aisyah ngan redza mc seminggu...

jadi korangla yang terpaksa melayan repekan ku ini

**mengantoks**

9 comments:

Yunus Badawi said...

Boring kat opis pergilah kerja luar. Tengok org tanam pokok ke, cari projek baru ke, jumpa client ke. Habis sengal jumpa org majlis hehehe

Tie said...

Ooo...memang bosan bila sorang2 kat ofis. Kak tie kat rumah ni pun bosan gak. Asyik ngunyah je...

zino said...

macam sibuk je nampak nya tu hehe

~mrs azmi~ said...

@Yunus Badawi: Klu ekonomi negara dah mula stabil... ekonomi company saye pulak dah jadi tak menentu skang... aduh! pojek sangat slow. yang baru adela 1 2 jek


@Tie: jaga2 kaktie. asik mengunyah je bertambah montel nanti! wakaka


@zino: nampak je cam sibuk!! hikhik

Sifu Mirza said...

alah kesian nya awak...

cubalah ukur mana-mana yang patut kat ofis tu..

:-)

~mrs azmi~ said...

@sifu mirza : dah abeh ukur dah!!

iza~de~bintang said...

hehe... nampak sangat boring tu Mrs Azmi.. esok ramai yg cuti, tapi Iza kerja..eish jeles betoi :D

~mrs azmi~ said...

@iza~de~bintang: isk2! janganle citer pasal coti.. saye pon keje cam bese. takde cuti2 extra de! ~_~

Ji Joe said...

perut sape tu ? :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"