Monday, October 12, 2009

Newborn baby

masih dalam bulan raye.
mood serdak2 kueh raye pon ade lagi...
ari kamis last week time lunch tetibe aisyah opismate aku call
"mah! cik pah dah bersalin!"
""alhamdulillah.. baby ape? eh?! bukan patut next week ke?"
"dah bersalin tghari tadi. kene ceaser.. baby songsang"
"baby boy.."
alhamdulillah.. wife opismate aku ~ mued dah selamat bersalin
tapi kuar ikut 'tingkap' lak sebab songsang
takpelah janji sume dah selamat.
after borak2 ngan aisyah aku pon sms mued
"beb congrats! dapat jr. dah ko ek?! bape berat baby?"
.
..
...
tiit...tiit...
...
muedh bagi mms
gambar baby!!
chumel sangat! geram je tgk! very de gebu's!!
tul tak?! gebu kanns?
so sebab excited sangat~ org lain yang beranak.. aku yang terlebih excited
ari jumaat aku ngan aisyah g melawat baby kat hospital selayang
best sangat dapat cium baby!
suke2!!
welcome baby!
to your new world
Muhammad Faris Dhani bin Muhidin
~gara2 abah die sangat minat ngan band dari seberang agaknye! ahaks!!
pesal name budak2 skang panjang2 ek?
pastu tak semua digunakan.
isk..isk..

4 comments:

Kujie said...

anak sapa pun, kalau mmg baby...gerammmm

bile dah 2 minggu lagi geram..masa tu kulit dia makin gebu..

baru lahir kulit dia kedut2 lagi..lum mengelupas habis

~mrs azmi~ said...

@kujie: 'terr'lebey excited dah kak. heheh. nak dapat pelok2 cium2 anak sendiri tak bila huhu

Tie said...

Uwaaa..... geramnya...

Rasa nak gomol je... dah lama tak pegang baby ni.

~mrs azmi~ said...

@Tie: best kan gomol baby ^_^ layannn jek! hiks

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"