Friday, October 23, 2009

lunch @ noodle station

harini lunch agak lambat. tunggu aisyah balik dari breastfeed anak die.
sampai rase gigil2la lutut tahan lapar ^_^

masuk je kete

mana mau pigi?? restoran mana??

hehe.. masalah betul bile pasal makan ni.. masing2 makan jenis tak hengat... bile suruh pilih tempat dok garu2 kepala.. isk...

lepas ke bank dua2 masih belum tau nak makan kat mana. pusing2 kat sunway damansara tuh, takle tahanla... jam! cramp! double parking both side. pastu org nak lalu dahle berebut jalan!!

last2 ke giant, dah masuk dalam masih berkira2 nak makan dimana. criteria kali ni.... nak murah tapi sedap dan kenyang! maklumla gaji seminggu lagi.. heheh

jalan2 tolak2 ngan aisyah nak makan kat mane last2 masuk kat noodle station.

so menu 4 lunch arini..

ladna springy noodle + fried chicken dumpling + coke


rate? okla. rase pon okla. kenyang?? of cos!! hehe

turun dari noodle station betul2 kat depan Jco. seperti biase nafsu klu lalu kat kedai Jco mmg takle disekat. isk2 manela tak makin montel.....

belila jugak half dozen. 3 untuk aku 3 untuk aisyah




dah2... asik citer pasal makan jek isk.....

9 comments:

~xiiinam~ said...

Kalau perut lapar, kenapa kepala lutut yang menggigil?

He..he..sila jawab soalan kuiz ini.

~mrs azmi~ said...

@~xiinam~: wakaka! ye jugak. perut lapo lutut yg menggigil.. agaknye sebab lutut dah kurang tenaga nak tampung kemontelan diriku ini.. hikhik

chekgu BaniHassim said...

hehe...awat tak pi IKEA..
leh pekena meatball...haha

erm, noodle station tak try lagik..
maybe next time kut...
kat shah alam ni ade 2-3 branch dier...

~mrs azmi~ said...

@Chekgu BaniHassim: isk.. janganla sebut2 pasal meatball tu.. nanges aku nanti!!! klu g ikea takle nak makan saje.. mesti 'ter'singgah meringankan dompet.. huhu

Kujie said...

hari ni g mana

kak jie nk mkn kt station kopitiam kt Parkson Rwg je lah...tak pun dpn Parkson tu....suraya kg baru

~mrs azmi~ said...

@kujie: tak g mane kak.. ari sabtu kene tuka unifom jadi surirumah... seminggu punye stok kene settlekan.. huuhu.. esk kot baru keluar

cam sedap je bunyik makan kat station kopitiam tu hehe

Tie said...

Ha ha...mujurlah kak tie baru je makan.. breakfast + lunch sekali..hihi...

Kak tie ni dok ganu, tak tahu la tentang noodle station tu.. Nampak macam sedap je noodle tu...

syayassir said...

hehehe..
sama la kita..
bila bab nak makan kat luar,
mesti duk tanya2, nak makan kat mana?
ikut abang lah... ikut sayang lah..
last2 pening.. :P

~mrs azmi~ said...

@Tie: Sedaaaaaaaaaaaaaaap sangat kak tie noodle tu! silela jeles! hikhik

@sya: rasenye kebanyakan org ada masalah yang serupa... "tatau nak makan kat mane"
^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"