Wednesday, October 28, 2009

jam 11:08malam

disaat ini tgh bertungkus lumus menyiapkan keje untuk esok....
kalau selalu 2-3 pagi stayback takla terase sangat sebab kat umah....
tapi ni masih kat opis!!!
aduhai kul bape pulak aku nak balik ni...
mata dah macam kene gam..
kang nak kene drive lagi..

perjalanan sejauh 40 km
kota damansara ~ sungai buaya
aduh!! larat ke?
maafla entry takle nak tepek gambo berguling2 kat opis buat keje sebab masing2 sume dah tanggal tudung...


01:00 am: sudah selamat sampai di rumah~ tambahan nota melalui laptop en suami... die?? awal lagi dah surrender...... hanyut di buai mimpi... aly ni macam tak bagi aku tido pulak. tgh2 malamla nak ajak bergusti ngan die. isk...

4 comments:

Tirana said...

Uissshhh lambatnya sampai rumah...Kak tirana pukul lapan malam, kadang-kadang dah terlelap...hehehe..

Kujie said...

Kak Jie sejak cik abg tak de......kul 10 dah tido
anak2 tido kul 10...terus...
tak de sapa2 yg nk ditunggu lagi

~mrs azmi~ said...

@Tirana: huhu... terpaksa kak.. selalunye kol 630 dah sampai umah

@Kujie: dah lame tak buat keje cenggini... selalu hangkut je bawak balik. tapi malam tadi tak boleh.. kene siapkan jugak... ikut hati kul 5 dah cabut! hahaha!

Rozita said...

huh..lewatnya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"