Monday, October 12, 2009

aly


3 bulan berlalu
selepas aku adopt die
aly sudah gemoks! tapi aku supe peluk die!
skang suke tido telentang. tak pun tunjuk macho depan org. satu lagi bile org bukak laptop je. walaupun sebelum tu die dok jauh, sanggup bangun semata2 nak landing depan laptop. huhu

5 comments:

Tie said...

Dulu masa kak tie kecik2 ada bela seekor kucing..baik betul, pembersih sejak kecik lagi. Tapi dia mati kerana sakit tua di rumah sebelah. Mak kata dia nampak jirannya tanam.. Sedih gak. Lepas tu, tak nak bela kucing lagi.. teringatkannya.

~mrs azmi~ said...

@tie: klu nak pk takut berpisah ngan die mmg tak sampai hati kak. tapi sebab teringin sangat nak bela kucing. tu yang sanggup usung die balik kg raye aritu. risau nak lepas

Zyma Saad said...

Manjenyerrrr itu meowwww-meowwwww.....
Meh sini nak gomol itu meowwwww-meowwwww...

:)

sya said...

huhu...
kat umah ni ada sekor kucing gebu sangat...
bulu dia, kembang semacam..
tapi, tak bagi masuk rumah...
hehehehehe

~mrs azmi~ said...

@Zyma Saad: mmg sangat manje. tgh2 malam pon bole gigit kaki org mintak makanan. huhu

@sya: tak sume org selesa ngan kucing ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"