Tuesday, October 6, 2009

.........

entah kenapa.. jari ni begitu malas untuk membantu saya meluahkan rasa.... dah 2 minggu syawal berlalu... langsung tade entry pasal raya, entry pasal bday hubby, entry pasal bday mak, sume diperam. isk2
skang ngah layan csi:new york season finale
after this?
ape lagi selain tido??
.:entry merapu:.

7 comments:

Kujie said...

tak pa, tak buat pun semua org tau

raya tu besttttttt!!!

ada gambar warna warni..kehkeh

~mrs azmi~ said...

@kujie: ye betul!!! raya sangat best! yang penting leh temankan mak lame2^_^

sya said...

hah... penyakit M yee...
hehehe...

tak pe, perap dulu, nanti bila dah publish, tentu syok baca.. :D

kuina said...

nie dah bercampur penyakit M nie..
hehehe

~mrs azmi~ said...

@sya: penyakit M yang sgt2 serius! wakaka

@kuina: tula pasal.. penyakit M mendominasi diri

en_me said...

tido ghitewww..

~mrs azmi~ said...

@en_me: camtula jadinye bile penyakit M menyerang hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"