Tuesday, October 20, 2009

Entry ke 100: Hangus!

SEMALAM~
4:57pm ~ dah siap2 nak balik, laptop pon dah off.. tetibe boss call mintak buatkan invoice. nak petang tu jugak.. terpaksala on balik laptop, huhu

5:25pm ~ work done. tinggal je atas meja coz bos nak datang collect malam. takkan aku nak tggu sampai die amik kan?!

takla rushing sangat sebenarnya. yela pagi semalam time nak g keje jalan tak jam coz ramai org cuti lagi kan. skola pon cuti so bajet petang pon sure jalan clear.....

tapi sangkaaan ku itu ternyata meleset....

dah nak sampai hosp. sungai buloh bile lalu bawah hiway tu dah nampak kete banyak n slow kat hiway! adoi! sesuatu yang sangat luar biasa bila jam kat situ sebenanye... confem ade xcident kat depan.. lepas tol nak masuk susur pergh!! padat!! slow nak mam**s! org jalan kaki lagi laju rasenye.. huhu

time ni dah gerak sikit2. sempatla lenguh kaki ni tekan clutch
setelah lebih 20minit tersengguk2 pergerakan barula tau ape sebabnye.
ler....
ni rupenye penyebab jam yg pnjaaaaaaaaaaaaaaaag berjela2 tuh! trailer baiik punye landing kat tengah2 divider hiway, rentung dah kepala trailer tuh. seb baik tak meletup tank die tu!! klu tak agaknye bape lame lagila nak dok kat hiway tu
PAGI NI~
tempat kejadian semalam.


**maaf ye sebab kualiti gambar yang tak seberapa. hasil dari telefon yang tak berapa nak canggih tu!! hehe**

entry ke seratus = entry ke 10 di bulan ke 10: tak sangka u! agaknye dari 100entry ni bape jela yang bermanfaat. yang lain tu merapu je lebey!! hikhik

dengan sokongan2 u all sume.. i sangat bersemangat untuk jadi blogger tegar! psst.. adeke penyokong2 i neh?? perasan je lebey kot! wakaka

5 comments:

iza~de~bintang said...

huh menakotkan... banyak betul eksiden la ni...nauzubilah, minta kita semua kita dijauhkan (*_*)

kuina said...

sek bek tak meletup..
kalau tak sesak lagi teruk...

Kujie said...

sempat lagi ko snap ye...ni mesti jem gile2..sbb ramai blogger yg bawa slow nak snap gambo

hahahaha....

eh..org atas tu komen lori nk meletup

tu byk sgt tv drama tv le tu..hahaha

Tie said...

Tahniah ! Entry ke 100, 10-10-09.... cantik gak.

Err... takut tengok lori tu... mana tahu tetiba ia kabooom!!

~mrs azmi~ said...

@iza~de~bintang: menakutkan 1 hal... menyakitkan kaki org yang kene tekan clutch berjam2 1 hal! hahaha


@kuina: tula pasal. klu tak bole posing2 dalam kete dulu kot baru leh gerak! wakaka

@Kujie: hehe.. kate nak belajo jadi blogger tegar! kenala amik kesempatan ye dak?

@Tie: tq..tq.. isk klu kaboom time saya lalu takdela entry ni kuar.. hikhik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"