Friday, February 27, 2009

~selamat ulang tahun sayang~

harini bday dini..
dah besar anak aku ni
rasenye baru semalam die kecik lagi
nangis melalak sampai satu tmn dgr
tapi bile org tgk saiz babynye
tak madan ngan suara!hahaha
hmm rindunye kat diorg adik beradik
lame tak main ngan sufi n dini
sori.. maksu takle selalu kesana skang
maksu dah dok jauh..
sedar tak sedar dah genap 3 tahun dini
HAPPY BIRTHDAY SAYANG!
jgn nakal2
dgr cakap umi dgn ayah
jadi budak bijak..
maksu sayang dini...mmmmuah!

7 comments:

suezen said...

epy besday dini!!!!:D

Guest said...

mekasih~maksu wakil dini :D

Guest said...

:-D

key said...

hehe~ c0mel jer~
nak teddy dtg jumpe key!~
haha`

~mrs azmi~ said...

hehehe :-D

Kujie said...

itulah.....masa cepat sungguh berlalu
sedar tak sedar.........dah anak dara budak tu :-P

kutaksempurna said...

pejam celik pejam celik... dah setahun...

takpee... nanti dini dptla sepupu... tak gitu maksu :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"