Monday, February 16, 2009

xtvt bermalas-malasan di opis

gambar sebelum

gambar selepas
main2 ngan gambar sufi.. heheh..


mengedit gambar kat atas nile xtvt aku harini... hahaha selambe je bermalas - malasan di opis... rindunye kat anak aku sorang ni.. dah sebulan rasenye tak jupe huhu... klu tak dulu hari2 boleh main2 ngan die.. tgk gelagat diorang adik beradik.. tension2 kat ofis pon hilang serta merta bile dah balik umah.. ahh! rindu bangat sama mereka! ~_~

3 comments:

Chikozawa said...

erkkk... camner buat jadik camnih... ajar aaa skit.... tolongggg... :)

~mrs azmi~ said...

~chikozawa:: hahaha tu namenye kaedah cube jaya :lol: kan ade picture yang aku email kat ko tu.. aku try jele buat.. alah ko lagi terer dari aku ni hah ngee~

Guest said...

hahaha:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"