Thursday, February 5, 2009

gelagat kat opis ^_~

Bila boss tak ada di ofis: MyEm0.CoM

Bila boss panggil: MyEm0.CoM

Bila kene attend meeting: MyEm0.CoM

Bila boss suruh gi training: MyEm0.CoM

Bila time tea break: MyEm0.CoM

Bila nk dekat2 pukul 5ptg: MyEm0.CoM

Bila esok hari cuti: MyEm0.CoM

Bila dpt 'assignment' baru dr boss: MyEm0.CoM

Bila 'assignment' yg boss bg susah giler nk buat: MyEm0.CoM

Bila dpt tau adalah mustahil untuk siapkn 'assignment' boss: MyEm0.CoM

OT untuk 2 jam:MyEm0.CoM

OT untuk satu malam: MyEm0.CoM

Boss suruh kita buat OT waktu weekend:MyEm0.CoM

Bila dah terbuat silap: MyEm0.CoM

Bila berjaya 'perform' sikit jer: MyEm0.CoM

Bila gagal, kecewa nk mati: MyEm0.CoM

Bila org finance lambat byr claim staff: MyEm0.CoM

Bila dpt tau takder BONUS tahun nih: MyEm0.CoM

comel mende alah ni... betul2 wat aku gelak besar hikhik.. lega rasenye dapat mengubat sikit hati ni.. tapi malangnye bile aku masukkan dalam entry ni mende alah ni takle gerak2 pulak ~_~ maap ye semua!!

2 comments:

Tie said...

Ooiitt!!

Kak tie tak nampak pulak benda alah tu.....ke..mata ni yang rabun?? Hu hu...

zino said...

cuba lagi sampai gerak .. baru boleh gelak sama hehe

kunjungan bals..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"