Monday, March 2, 2009

interview~

gambar hiasan ihsan pakcik google ^_^

esok 3/3/09 i ade interview..
job interview kat majlis daerah hulu selangor... huhu
da lame tak g interview nih rase cam ngeri laks.. hahahah
cam banyak je kupu2 berterbangan dalam perut ~_~
moga2 aku dapatle job neh.. dapatle bertukar angin dari sektor swasta ke government servant ^_^
doakan aku ek.. mekasih sume

7 comments:

kutaksempurna said...

good luck...

naper rmi yg suka keje gomen??
sbb lebih terjamin eh...

fokus... jgn gabra ok..

go go chaiyok

kunyit a.k.a. eus said...

hmmm.. wat leklok k.. arap2 dpt la..
Oppsss.. cmner nk mtak yerk? dh ber ploh kali eus apply.. smpai skang xdpt2.. tension lak.. huhu.. :'(

~mrs azmi~ said...

~kutak sempurna: biasela.. kan lebih terjamin heheh 8-)

~eus:aci mintak jek ni, last year lagik.. ade die iklankan dlam suratkabo..tekejut gak die pggl interview.. coz klu nak ikutkan dah xpired :-D

Madam Robert said...

wah3~ job interview~? xpelah, gomen pun gomen lah kan.. ^^ banyak benefits keje gomen nih.. :) all the best yer~

sue said...

wah......tahniah....good luck ok

~mrs azmi~ said...

~madam robert: thanx

~mrs azmi~ said...

thank you.. thank you...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"