Tuesday, February 17, 2009

thanx a lot en. chikozawa~

akhirnye setelah 2 bulan.. aku dah dapat finalizekan layout utk custom album aku ^_^ kesian kat photographer, dapat client yang sedikit fussy cam aku ni keh.. keh.. :: maap ye adi:: so ngan excitednye ku publishkan albumku itu hari ini.. :: walaupun the real album aku belum dapat.. heh::







credit to en chikozawa for the marvellous job! i'm happy!! ^_^
http://www.ahzadesign.blogspot.com/ <--buat iklan jap ngeee~
pada yang berminat silela tgk pakej yang encik ni ade kat page die ek!
he's fren of mine yang sangat berbakat n easy to work with..
moga en chikozawa akan terus sukses! chaiyok!!

3 comments:

Chikozawa said...

aiseh.... kat ahzadesign.blogspot.com tak kuar lg... kat sini dah cargas dulu... heheheh.... takper2... customer olwez rite... hehehhe... thanks also to Mrs Azmi aka Rahmah sbb percayakan saya utk abadikan hari bersejarah beliau dan suami.... moga bahagia ke anak cucu cicit piut miut...dll... hehhe...

~mrs azmi~ said...

~chikozawa::heheh.. excited punye pasal.. tak sangka akan dapat 2 berita sedih pulak lepas tu huhu

Guest said...

cantik O:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"