Monday, February 9, 2009

weekend yang panjang~

sabtu..ahad...isnin.. panjang cuti weekend nih, memula dah plan baiiik punye ngan kakak

plannye kami nak balik kg sesame pastu melawat family kakak kat taiping, sejak kawen belum pernah kesana lagi...

tapi malangnye...

encik suami tak setujula pulak, katenye tak cuti ari isnin! hua!! nak balik kg! pelik kan? keje kat selangor tapi thaipusam tak cuti.. sebabnye.. perodua dah kumpul semua public holiday yg bersepah2 tu jadi satu time thn baru cina. sebab tula diorg dapat cuti seminggu aritu, dan akibatnye aku kebosanan kat umah arinila lebih2 lagi *_*

xtvt hari ni..

keje umah::done:: basuh kain::done:: masak::tak masak pon sebab en suami keje..hahah:: ape lagi nak buat?? hmm kemas stor::baru je siap..fuh! banyak rupenye khazanah dalam stor tu tah tahun bile punye pon ade..:: stock brg dapur::huhu tak yah check pon sebab semua dh out of stock! huhu.. baru nak kuar arini after en suami balik keje::

layan tv jp sambil g jln2 ngan pakcik google carik resepi nak masak malam ni ^_^ ::inile bahana bile org yang tak pandai masak.. dulu2 mase belum kawen mak suruh belajar masak liat.. skang dah kawen padan muka! mende simple pon tgk resepi~_~:: tapi takpela kan yang penting berusaha belajar masak untuk encik suami ngee~

2 comments:

zino said...

usaha tangga kejayaan .. tak lama lagi pandai la tu..

~mrs azmi~ said...

hehe..ngah berusaha la nih.. sedaya upaya.. ^_~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"