Saturday, July 7, 2012

Cik Diva

Bila dah ada berekor - ekor anak kat rumah, macam - macam perangailah boleh nampak.. yang terpaling berlagak diva tak lain tak bukan


v



v




v



coki!!!!
budak ni sangatlah berlagak diva kat rumah.. mentang2 dia je anak dara kat dalam rumah ni

 see?! tempat tidur mesti special.. diulangi... MESTI... tempatnya antara bantal saya dan suami.. pastu mintak garu dulu sebelum tido.. masa mula - mula bawa balik popok dulu dia marah betul bila popok landing kat tempat dia tuh. kepala mesti kat bantal. kalau suami terkalihkan bantal tu memang merajukla dia.. cari tempat jauh2 nak tido..




bab mengconquer katil memang bagi kat deme jela... orang lain tak dek space dah...


ni lagi 1 faveret spot cik diva nih.. atas iron board
bila nak iron baju jenuh kena bersihkan dulu bulu2 dia yang melekat kat situ.. kalau lama sangat kita pakai ironbod tu mulala tenung - tenung macam mama ni buat salah besar pulak..


tapi diva - diva si coki nipun.. dia jela yang rela dipeluk.. hari - hari mama dapat peluk dia jela..kalau aly kene peluk memang meronta - ronta tak rela.. sikecik popok pulak kalau dipeluk asik nak gigit orang je..

6 comments:

Naz said...

hehe..anak dara ni mmg demand la..

Aidah said...

Gerammmnya tengok coki tu, gebuuuu. Boleh tak pinjam satu hari buat bantal busuk. Hehehe.

~mrs azmi~ said...

@Naz: itu belum masuk kalau mintak sikat.. tak cukup2 demand dia nih

@Aidah: meh2 datang umah kami boleh peluk coki kuat2. hihi

Suara Kalbu said...

Ibu rindu kamu Coki.

Gemuknya kamu :-)

~mrs azmi~ said...

@Suara kalbu: sama tak tahap ke'diva'an coki ni ngan Bella?

Suara Kalbu said...

Mak borek, anak pun rintik hahahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"