Wednesday, July 18, 2012

Wordless Wednesday : 4K seminggu? boleh cepat jadi jutawan nih...


11 comments:

sAyA said...
This comment has been removed by the author.
Yunus Badawi said...

tak nak cuba ke? Menjelang raya nanti dah boleh dapat 20K .... hehehe

Aidah said...

Dia ni jumpa jin dalam lampu ajaib tu ke? Lumayan bangat. Jangan nanti 4k dapat, keluar 5k pulak dalam seminggu terutama kalau tak halal.

~mrs azmi~ said...

@Yunus Badawi: takpelah.. biarlah saya ulang alik rawang - meru, walaupun tak dapat sampai 20K tapi saya pasti tu memang hasil usaha saya perah otak. yang ni tah mana asal usul pun kita tak tahu

@Aidah: betul tu kak! selalu pasal mende mudah gini depositnya banyak juga... kene bayar pendahuluan sampai tak masuk dek akal

Suara Kalbu said...

4K seminggu ? Ni jual dadah ke apa ni ? Ohhhhhh..barang ajaib. Kalau betul barang ajaib tu boleh jual dan boleh dapat 4k seminggu, buat apa jual. Minta je lah dengan barang ajaib tu kan ? Gosok2 pastu kuar 20k seminggu bedepuk depan mata kehkehkehkeh..

Hidup ni kalaulah semudah macam yang diiklankan..agak-agakla ....aduhai nye punnnnnnnn

~mrs azmi~ said...

kalau betul dapat sekepuk duit cemtu memang takdenye dia nak suruh orang jual.. dah tentu2 simpan untuk diri sendiri jek

maza said...

Perkhhhh... lumayan sehhh
tapi maza tak nak ler fulak ikut serta.. hehehehe

~mrs azmi~ said...

@maza: terbaca iklan tu terus teringat citer aladin.. gosok teko kuar jin mintak duit.. hihi

meowwmania said...

barang ajaib?? huhuu...takotnya

~mrs azmi~ said...

@meowwmania:lagi orang takot adala tengok iklan cenggini kan??

is150 said...

cepat boleh pergi haji

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"