Friday, July 20, 2012

8.00am - 5.00pm

itu waktu bekerja saya sepanjang bulan Ramadan ni.. tapi masih dok garu - garu kepala yang takde kutu pun, sebab nak  cari ilham..

bukan budak nama ilham ye.. budak nama ilham memang takdela dalam hidup saya pun.


kisahnye nak cari ilham nak g keje kul bape... T______T

before ni dok tanya member ofis waktu keje camne bulan puasa, dorang kata masuk keje sama, balik awal sejam tapi takde rehat tengahari... so saya ok jela... tak kisah pun takde rehat tengahari sebab bukan makan pun kan?

sekali petang semalam dapat email rasmi dari GHR kata waktu keje 8-5!! uwaaaaaaaaaaa


sekarang masuk kul 9 saya kuar umah kul 7... tak dapat nak bayangkan ai keluar rumah kul 6 o_O


ada sapa2 nak pinjamkan helikopter ke.. jet ke.. ajar ilmu terbang ke.. ilmu pergerakan sejenak ke... pinjamkan pintu suka hati pun boleh.. huhu


bestnye kalau boleh bermalas malasan kat rumah macam budak - budak ni. pastu dapat makan free.. 

......sigh......



hidup tetap perlu diteruskan, tekadkan hati.. anggap jela Rawang ke Meru tu cuma sepelaung.. T_____T

12 comments:

julietchun said...

jgn bersahur dan berbuka dalam kereta sudah,kekkekeke

sAyA said...

geletekkan sikit perut si debab bulu tebal tu!!

Suara Kalbu said...

Ahahahahaha Mama,

Sweetnya budak tu tido telentang... pijak kang baru tau


Ibu pun keluar dari rumah 6.30 pagi tiap tiap hari la Mama. Bulan puasa ke tak puasa sama jerr huhuhuhu

MamaBetty said...

arrr....kalau itu, pas subuh dah kene kluar ler..kan..

~mrs azmi~ said...

@julietchun: bab sahur tu tak kisah sangat.. bab buka lam kete yang syahdu tuuuuu T___T

@sAyA: hari2 jadi mangsa budak bulu tebal tu.. sebab dia je yang rela di peluk! hihi

@Suara Kalbu: nampaknya kene jadi cam ibu jugakle.. g keje subuh sepi'e T___T

@MamaBetty: begitulah nampaknye.. udahle memang problem drive pagi2 ni.. ngantokkkkk!!

maza said...

wah! kemain buntang budak2 tu.. hehehe4

tembak pusat dia! tembak!..

hehehe

Daddy Ziyyad said...

maybe tak perlu seawal jam 6 , kot? sebab kereta masih belum byk..maybe 6.20am, sempat? ekekeke

Rozita said...

nak cari rezeki..niat je mcm tu

MR Penyubiru said...

kul 6 baru nak balik..hmm..rasanya kena standby kurma dalam kereta..

Aidah said...

Akak sekarang ni dari seri kembangan ke meru tu macam dah jalan2 ptg2 je, dik. Farah baru masuk kampus lebih kurang 2 bulan, akak dah lebih soploh kali berulang. Hahaha. Selamat bekerja di bulan ramadhan ya. Banyak pahala tu.

YUS said...

Huhuhuuuu.. sadisnya!

~mrs azmi~ said...

@maza: hehe.. tak padan betina.. suke nau tayang montot kat orang

@Daddy Ziyyad: kul 6.30 keluar, sampai ngam- ngam jek.. terlajak sikiiiiit je.. hehe

@Rozita: itula dianya.. niat.. niat..

@MrPenyubiru: kalau balik kul 6 memang meroyanla husband.. buka kat opis sorang2

@Aidah: kehkehkeh.. dah naik hapal mana lopak mana lubang ye kak?! amiinnnnn moga ibadah yang tak seberapa ni diterima

@Yus: memang sadis bila keluar awal dari rumah puntempuh jam juga sebab sume orang pun masuk awal! huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"