Wednesday, July 25, 2012

WW: posing dengan bulan


10 comments:

doc said...

mak aihh !!
cantik dan kreatipnya!!!

maza said...

amvoiiii....

Liza @ Adzriel AB said...

kreatif betul.. cantik

Akma_cikyong said...

ek eh..kreatif sungguh..rsa cam nak peluk2 aje bulan 2..hihi
teringat cerita serigala jadian plak..hihi

Aidah said...

Kreatifnyaaa...ni yang buat nak pergi cari bukit lepas tu cuba peluk bulan. Hehehe.

YUS said...

Wahhhh... bestnya!!!!

julietchun said...

terasa macam tgk puteri lindungan bulan pulak :D

~mrs azmi~ said...

@Doc: Ada bran mau shoot bulann montel camtu? heheh

@maza: tapi bukan kita yang sangat kretip ni..

@Liza: kretif + professionalle.. hihi

@Akma_cikYong: haahla.. kita baru perasan.. selalu gambar camni mesti ada serigala

@Aidah: bulan2 posa ni bila dah malam cari bulan dalam mimpi jela.. hihi

@Yus: kan? cantik je bulan tu..

Daddy Ziyyad said...

nice! creative! boleh jadi inspirasi utk ambik gambar, cuma kena cari bulan mengambang penuh macam tu lah dulu..hehehe

~mrs azmi~ said...

@Daddy Ziyyad: tu yang payah tuuu Malaysia ni semedang berjerebu.. hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"