Friday, July 6, 2012

Does your cat drink like this?



alangkah bahagianya kalau budak2 ni rela kena air. senang nak mandikan.. ni tak kalau nak mandikan kene bersilat dulu lam bilik air.. tu tak campur nak carik dorang yang cuba menyorok!

3 comments:

maza said...

bab bersilat kat bilik air itu memang betul.. maza ada banyak pengalaman pasal bab itew. hahahah

penyudahnya pak busu maza geram punya pasal, terus campak dlm tali air.. hahahaha..

mujur gak ler kucing tu reti berenang.. heheheh

Aidah said...

Kalau si atuk tu macam ni, memang akak dah suruh mandi sendiri je. Tak kose nak memikul dia ke singki. Mandi air panas pulak tu. Memang bertuah betul.

~mrs azmi~ said...

@maza: mesti kucing tu jadi fobia dgn pak busu maza.. kehkehkeh

@Aidah: hahaha kira okle tu redha dia dimandikan.. kalau budak2 kat rumah ni memang idakle

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"