Wednesday, July 11, 2012

Serammmmmm


kehkehkeh

jangan terkejut ya.. itu cuma close up gigi kucing berbulu hitam ^_^

siap nampak gigi kecik dia dah rongak

3 comments:

maza said...

psst; putihnya gigiiiii..

pakai ubat gigi Muslimin ke?
hehehehe

Aidah said...

Ha ah lah. Putihnyeee gigi dia. Pakai ubat gigi apa ni gamaknya?

~mrs azmi~ said...

@maza: dak aih.. pakai arang jerrrr

@Aidah: kehkehkeh gigi kita pun tak seputih dia ek

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"