Sunday, July 15, 2012

Sunflower blooms at Setia Eco Park

 

 It is the blooming season for sunflowers again at Sunburst Plateau in Setia Eco Park !!! so to those who admire this feature, don’t miss this opportunity and please visit this charming feature with your family and friends on this coming weekend. It will be nice to have a family portrait with the back drop of this Sea of Yellow!


 






it only blooms in a short period only.. so don't wait until the flowers turns to brown colour! hehe

7 comments:

Daddy Ziyyad said...

cantik! betul, kalau buat portrait photography kat sini dgn background sunflower ni mmg cantik..

~mrs azmi~ said...

@Daddy Ziyyad: tula pasal.. geram je tgk bunga bunga tu.. kalau rajin cepat2la datang nak amik gambo ye.. next cycle mungkin lagi pat lima bulan

sayadankamerasaya said...

open to public taman ni?

~mrs azmi~ said...

@sayadankamerasaya: taman ni actually dalam private residential. kalau nak masuk kene register kat guard house.

sAyA said...

aloooooohhhhhhhhhh

Yunus Badawi said...

eh rasa hari tu saya ada komen kat sini. Hilang ke komen tu? ... huhuhu


Anyway terima kasih berkongsi keindahan taman ni. Saya cuma dapat tengok dari tepi jalan aje

~mrs azmi~ said...

@sAyA: :-)

@Yunus Badawi: sori ya YB sebab komen tu terhilang

maybe sebab template haritu kot.. gatal godek2 tukar2 pastu nak tukar balik dah takde masa.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"