Friday, January 1, 2010

meet the blogger on new year eve

short n simple entry

cuti tahun baru 2010.. akhirnya setelah beberapa kali membatalkan temujanji harini 1st time jumpa sahabat maya aka blogger, kujie blogger fofuler gitew hikhikihikhik walaupun jarak umah kami takla jauh mana tapi payah beno nak dapat kesempatan..jelir

so bila ada kesempatan cuti tahun baru ni saje ajak beliau dating kat sauda cafe rawang... tapi malangnye ku tak snap gambo langsung!! ape da.....gatai

to kak jie: terima kasih banyak utk hadiah n belanja makanencem lenkali jangan serik dating lagi yesenyumkenyit

6 comments:

zino said...

perjumpaan pertama memang susah tapi yg seterusnya akan lebih senang.. hehe

iza~de~bintang said...

aittt laaa baru festime jumpa rupa2nya. ingatkan dah pernah jumpa sebelum ni hehehehe. mesti seronok berjumpa dan bersembang ngan kak jie :)

aman said...

huhu. lepas nie, boleh ajak Aman sekali. huhu~

Tie said...

Ooo... kak tie tercicir..hehe...

Lain kali bawak video cam laa.. boleh gak tengok siaran tertunda, hi hi..

Kujie said...

kesian Aman...dia dok Rawang kita lupa masuk Tanah Jajahan dia :p

Best sembang, tak henti2- lagi2 nak layan anak2 kak jie

~mrs azmi~ said...

@zino: ye kot... rase cam blind date pon ade!! hahaha


@iza~de~bintang: iza yang dok jauhnye sampai ke nilai tu pon dah beberapa kali jumpa kak jie kan? wat malu je org dekat2 tapi tak penah jumpe


@aman:ok2 lenkali leh ajak aman skali bagi meriah ^_^


@tie:tula dienye kak tie.. pestime katekan.. sume lupe!! hikhik


@kujie:tataule pulak ade lagi yang dok dalam jajahan kawasan US ni ye hehe.. anak2 kak jie pon peramah cam mama die jugak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"