Tuesday, January 5, 2010

Edit Photo Contest

tak pernah join photo contest pun.. tetibe rase tertarik nak join photo contest anjuran cik ros ni
jomla kita ramai2 join contest tu...

klik sini ye utk tau syarat2nya



gambarku bersama anak sedara(sufiyasmin balqis) waktu majlis resepsi perkahwinanku... dan rasenye dah 2 kali publish lam blog ni.. hehegatai

4 comments:

HEMY said...

wah..majlis resepsi punya tuuu...goodluck ye

Tie said...

Err... kak tie ni phobia pada contest-contest ni.. tak tahulah kenapa..hu hu..

en_me said...

sweetnyerr cium cium ghitewww.. ehehe

~mrs azmi~ said...

@HEMY: ehehe pengantin klasik dah skang... ko tu yang baru nak menempuh!! hehe

@Tie: lor pesal phobia kak??

@en_me: syokkan cium2?! hikhik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"