Wednesday, January 20, 2010

temperature sudah naik!!

macamane nak buat kalau rase sangat marah??

kesabaran sudah melepasi border line...

ku tak punya kekuatan lagi...

tapi andai kata kuhamburkan kemarahan ku ini..

pasti kemusnahan besar akan terjadi..

adakah cara lain untuk kuredakan kemarahan??

tolonglah akuputuscinte

6 comments:

xiiinam said...

tarik nafas....




hembus.....




tarik nafas.....



hembus....



okey ulang...lapan lagi...






(dah..dah...jangan marah...pergi ambik wudhu' cepat...)

Kujie said...

jangan fokus pada apa yang menjadi punca
sementara waktu - bagi perhatian pada hal yang lain2 dulu

Yunus Badawi said...

masih marah lagi ke pagi ni? Harap dah tak marah. Sabar itu separuh dari iman.

~mrs azmi~ said...

@xiinam: alhamdulillah sejuk...

@kujie: mmg sedaya upaya mengalihkan fokus otak.. semalam.. huhu harini normal dah

@YB: alhamdulillah.. harini normal dah

fazemy said...

Pergi tepi laut...jerit kuat2. klw takde laut g pantai dalam. jerit je kat tgh jalan. nnti ramai pandang...perasaan malu akn mengatasi dan rasa marah pun hilang. hehehehe. dah jgn nak marah. larikkkkkkkkk

~mrs azmi~ said...

@fazemy: pegi pantai dlam ye? baik pegi bangsar village ke... mid valey ke....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"