Tuesday, January 19, 2010

phieww!

hehe... dah lame tak bertukang kat dalam blogsengihnampakgigi
jadi sempena nak sambut ulangtahun pertama blog ni minggu depan.. semalam aku menjelajah bersama pakcik google untuk mencari theme yang seswaaaaaii!penat
tema yang baru ni cume nak yang ringkas dan bersih.. mudah nak baca dan yang paling penting senang nak load page.beberapa kali mencuba template yang berlainan tapi ada saja yang tak memenuhi kehendak hatisedih

ni template yang lama.. dah puas dengan template ni, jadi nak bertukar angin pulakencem

akhirnya aku pilih tema yang ni. spiral bamboo tu sangat menarik perhatianku!senyumkenyit tema hijau putih ni mendamaikan hati... tapi sebab jarang-jarang sekali bermain dengan kod - kod html yang berselirat tu jadi peninglagile maklum sajela aku bukanla pakar IT yang selalu bermain dengan kod2 tu semua...

apa pula pendapat korang semua? ke susah jugak nak load page dengan template baru ni?

7 comments:

HEMY said...

load ok je...tp bagi saya mcm sempit sangat..kalu post gambar pastikan dia tak tercut disbbkn lebar ruang entri ni

~mrs azmi~ said...

@HEMY: huhu sempit sangat ek? cemane nak adjust ek? tak pandaila

Sifu Mirza said...

tahniah...

tahniah sebab berjaya ambil langkah 'try' sesuatu yg baru..
tahniah sebab tak 'give-up'...

walaupun saya suka yg sebelum ini..tapi saya juga kena terima perubahan ini...

:-)

yOnnA said...

suka lagi yang ni kak, tp kalau da border line lagi cantik :) tp ok jugak yg ni.simpleee :D

~mrs azmi~ said...

@sifu mirza: tq. mmg terasa macam nak hempas2 je laptop bila yang diedit2 tak menjadi... tapi sebab sampai termimpi2 blog yang huduh.. siapkan jugakle! hahaha

@yonna:alahai yonna.. akak ko ni tak reti sangat nak tambah2 kat template.. sebab tu tak reti camne nak letak border!! wakaka

Kujie said...

yonna...........jgn nak suruh dia edit itu ini...kang jadi mcm roti canai :p


yg ni pun cantik..kemas...gaya zen

~mrs azmi~ said...

@kujie: roti canai ye.... sodap tu cicah ngan kuah dal! xoxo

malu i taw.. blogger fofuler datang bertandang.. mujur umah dah siap kemas! hikhik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"