Wednesday, January 27, 2010

ku sayang kamu!

ku pernah bercerita yang buat pertama kali aku bertemu rakan dari dunia maya ni pada 1 januari lalu kan? tak lain tak bukan blogger fofuler kujie! sengihnampakgigi

dah lama patutnya publish entry ni...

pertemuan yang langsung tak mengharapkan apa-apa, sekadar mengisi masa ketika cuti tahun baru... mana tahu rupe2nya ada surprise pulak!!

sampai-sampai je kat sauda cafe tu terus kak jie menghulurkan satu bungkusan.

"ni hadiah awak dah bape bulan peram"

isk.. wat susah2 je kak jie ni.. terharu beb!malumalu ni kali ke dua aku dapat token dari kawan kawan blogger ni, best wei! dunia blog ni dah jadi satu dunia istimewa untukku...



nila hadiah dari kak jie..suweeet je kaler wrapper tu


aly tolong bukak hadiah! isk die punla excited sama nak tau ape isi die

tadaaaaa!!

tambah lagi koleksi cadarku.. thanx alot kak jie!


8 comments:

yonna said...

mama mmg rajin bagi hadiah2 kalau 1st time jumpa nih hehehe.

dia baik kan akak? :)

mama-panggilan yonna utk kak jie

~mrs azmi~ said...

@yonna: walaupun baru 1st time jumpa macam dah selalu sangat duduk 'mengopi' same2.. hihi

Yunus Badawi said...

wah seronok kan dpt jumpa rakan blogger ni. Tambah seronok ada hadiah surprise mcm tu.

Bukan hadiah yg kita minta tapi persahabatan itu yg penting.

Mungkin satu hari nanti saya dpt jumpa mr and mrs azmi

~mrs azmi~ said...

@YB: betul2... seronok bila dapat merealitikan dunia maya. insyaAllah 1 hari nanti boleh kot kami jumpa YB dan emak adam sekali^_^

xiiinam said...

.....malam ni boleh tidur bercadar baru!!!!






:)

~mrs azmi~ said...

@xiinam: ehehehe~

cadar tu dah lama rasmi!!

sya said...

memang dunia blogging ni kadang2 boleh membawa kepada persahabatan yang manis, kan? :D

~mrs azmi~ said...

@sya: mmg.. seronok sangat dapat membina persahabatan.. tapi tetap berhati2 takut ada yang cuba mengambil kesempatan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"