Thursday, December 31, 2009

begitulah... akhirnya 2009


tahun 2009 dirasakan terlalu pantas berlalu... sekarang 2009 sedang melalui minit2 terakhirnya.. ku takkan bertemu lagi akan saat2 ini... ketika diambang tahun baru 2010 ni ku masih berfikir dan menyoroti masa sepanjang tahun ni... apa agaknya pencapaian ku yang terbaik?? apa pula impian ku tahun 2010?? hehe kang letak wishlist berpinar - pinar pulak korang nak bacegatai

tak perlu cerita panjang lebar kot sebab semua org tengah bersedia depan tv @ kt mana2 tempat tumpuan untuk countdown minit2 terakhir tahun baru.... so gud luck untuk semua! moga 2009 akan tersimpan dan menjadi teladan untuk menemmpuhi tahun yang akan datang!!

selamat tahun baru 2010!!minum

3 comments:

sya said...

selamat tahun baru mrs azmi..
semoga 2010 membawa kebahagiaan dan kejayaan kepada mrs azmi sekeluarga.. :)

Kujie said...

kak jie ni jenis org tak de impian kot
tak de nak harap2 apa
tapi mmg tiap hari mencuba jadikan lebih baik
tak de thn baru ke bile2


btw - selamat tahun baru 2010
senang nk ingat kita jumpa tarikh 1/1

~mrs azmi~ said...

@sya: selamat tahun baru juga untuk sya n family!!

@kujie: xoxo mmg senang nak ingat tarikh kite jumpa ni.. 010110 ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"