Tuesday, January 12, 2010

blogger, we care

Ini adalah post khas Kempen Bolgger We Care bagi membantu meringankan kesengsaraan saudara megat dan keluarganya. Anda boleh ikuti kisah penderitaan saudara Megat melalui entri – tangisan aku isteri dan anak2

Inisiatif yang diambil oleh hydir.com dengan meminta semua blogger di Malaysia meletakkan ribbon diatas di blog masing-masing sebagai tanda keprihatinan. Lawati laman web beliau untuk mengetahui maklumat lengkap. Setiap blog yang meletakkan ribbon di atas akan menyumbang RM1 kepada en. megat melalui penajaan kbsoccer

No Akaun CIMB – 0123 0015 4575 21
No Akaun Maybank – 1010 7541 8124
Nama Penuh – Faisal Amirul Othman

Jangan membiarkan setiap peluang membuat kebaikan berlalu dihadapan kita tanpa dimanfaatkan dan sesungguhnya dengan menghulurkan sumbangan akan menjadikan kita berada lebih hampir dengan matlamat menjadi umat terbaik yang sentiasa melakukan kebaikan.

Semoga sumbangan ikhlas yang kita hulurkan itu akan mendapat keberkatan dan ganjaran pahala yang berlipat ganda daripada Allah Subhanahu Wata’ala

**entry di pinjam sepenuhnya dari kujie.com, moga pertolongan yang kecil ini dapat membantu meringankan beban yang ditanggung oleh saudara megat. meskipun saya tidak begitu mengenali beliau. moga beliau dan keluarga akan terus mendapat lindungan Allah dan diringankan bebanan yang ditanggung**

3 comments:

Kujie said...

alhamdulillah - kesempatan nak buat baik tu kalau dah lalu depan mata, jgn berfikir patlima kali

sebab peluang nak buat jahat tu mudah...tapi nk buat baik ni selalu kita fikir byk kali

sya said...

thanks kerana berkongsi mrs azmi..

~mrs azmi~ said...

@kujie: moga sumbangan kita yang tak seberapa ni dapat membantu..

@sya: kongsi mana yang termampu untuk membantu yang kurang bernasib baik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"